Lucrari de demolare prin explozii controlateSocietatea noastra poate executa servicii de demolare a cladirilor industriale si civile, structurilor de constructii supraterane sau subterane, cosurilor de fum, castelelor de apa sau a altor tipuri de cladiri, atat prin mijloace mecanice, cat si prin explozii controlate, in zone industriale sau rezidentiale, in conditii de eficienta economica si deplina siguranta.

Lucrarile de demolare prin explozii controlate au ca avantaj o durata de executie redusa si sunt mai putin influentate de conditiile meteo, ajutand astfel beneficiarii sa respecte grafice de lucru cu termene stricte.

Societatea noastra beneficiaza de personal specializat in lucrari de impuscare cu o bogata experienta in domeniu si este autorizata pentru desfasurarea unor astfel de lucrari de Inspectoratul Teriatorial de Munca al Municipiului Bucuresti si de Directia Generala de Politie, conform prevederilor Legii 126 din 1995.

Galerie video

Pentru informatii suplimentare, cotatii de pret ne puteti contact prin email, telefonic sau completand formularul de mai jos.


Unde ne gasiti?

Bd Unirii, Nr. 69, Bl. G2B, Sc. 3, Et. 8, Ap.29, Sector 3, Bucuresti


Date de contact

Tel: 0751.511.725.

Tel: 021.32.75.716

Fax: 021.32.75.727

E-mail: office.contractor@globalteh.ro

[recaptcha]