Lucrari de demolare prin mijloace mecaniceSocietatea noastra poate executa servicii de demolare a cladirilor industriale si civile, structurilor de constructii supraterane sau subterane, cosurilor de fum, castelelor de apa sau a altor tipuri de cladiri, atat prin mijloace mecanice, cat si prin explozii controlate, in zone industriale sau rezidentiale, in conditii de eficienta economica si deplina siguranta.

Lucrarile de demolare prin mijloace mecanice se executa cu utilaje si echipamente specifice de mare productivitate: excavatoare cu brat lung dotate cu foarfeca hidraulica si picon hidraulic, foarfeca pentru taiere beton, ciocane perforatoare, perforatoare electrice.

Societatea poate oferi in cadrul contractelor de demolare si servicii de concasare pentru materialele rezultate, inclusiv recuperarea selectiva a acestora.

Deseurile ramase se evacueaza la depozite specializate, respectandu-se prevederile legale referitoare la protectia mediului.

Galerie foto

Pentru informatii suplimentare, cotatii de pret ne puteti contact prin email, telefonic sau completand formularul de mai jos.


Unde ne gasiti?

Bd Unirii, Nr. 69, Bl. G2B, Sc. 3, Et. 8, Ap.29, Sector 3, Bucuresti


Date de contact

Tel: 0751.511.725.

Tel: 021.32.75.716

Fax: 021.32.75.727

E-mail: office.contractor@globalteh.ro

[recaptcha]